Pastor Tarjei

Pastor TarjeiTarjei Cyvin er født og oppvokst i Trondheim. Han er 52 år gammel, gift med Anne Lene, og sammen har de 4 barn i alderen 26 til 18 år. De har siden slutten av 90-tallet bodd på Byåsen i Trondheim.

Tarjei er cand.mag. fra universitetene i Trondheim og Oslo, med blant annet historie og musikk i fagkretsen. Han har senere bygget på dette med Afrikastudier, og mastergrader i teologi fra Univesity of Wales og Continental Theological Seminary.

Når det gjelder yrkesbakgrunn, har han bak seg et drøyt tiår som journalist i NRK, noen år med menighets, misjons- og bistandsarbeid, en periode som rektor for Bibelskolen i Trondheim, og noen år som fylkessekretær i KrF for Sør- og Nord-Trøndelag.

Tarjei Cyvin har vært engasjert i menighetsarbeid på ulike måter helt siden han ble kristen i voksen alder, i 1989. Blant annet 7 år i Trondheim kristne senter og 14 år i Pinsemenigheten Betel, Trondheim.

Tarjei opplevde forkynnerkall på midten av 90-tallet. Han har i tillegg til forkynnelse blant annet drevet med lovsang, mediearbeid, misjon og bistand, skole- og menighetsplanting, osv. Han bisto sin kone i oppbyggingen av Tomasskolen, Trondheim kristne grunnskole. De siste 7 årene har han ledet arbeidet med Bønneuka i Trondheim, det største årlige felleskristne arrangementet i byen.

Tarjei har gjennom årene hatt ulike organisasjonsverv, og er for tiden blant annet styreleder i Stiftelsen KRAFT (Kristent rehabiliteringsarbeid og forebyggende tiltak) – en paraplyorganisasjon for ulike kristne rustiltak rundt i landet som f.eks. Maritastiftelsen og 22b.

Pastor Tarjei Cyvin har normalt kontortid i kirka mellom 10-14 på tirsdager og onsdager. Ta gjerne kontakt, feks. på epost pastor@trondheim-misjonsmenighet.no hvis du vil gjøre en avtale.

Trondheim Misjonskirke
Arkitekt Christies gt. 1c